Papers de vi

Dijous, 8.9.2016 09:45h

Jean-Louis Neichel visita el Celler Jordana d’Alella


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Manel Pujol, propietari del Celler Jordana, amb Jean-Louis Neichel




Fa algunes setmanes el xef d’origen francès Jean-Louis Neichel va visitar el Celler Jordana per esmorzar-hi i va mostrar interès per l’oferta gastronòmica de Manel Pujol, pels vins de la DO Alella i per la revista Papers de vi. Neichel, un dels xefs més emblemàtics de l’alta cuina catalana, va arribar a Roses el 1975 per treballar a ElBulli, per al qual va aconseguir la primera estrella Michelin. Anys més tard va obrir el seu propi restaurant a Barcelona, que va tancar fa alguns mesos.
 


Lectures 1460 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya