Papers de vi

Dijous, 8.9.2016 09:45h

Jean-Louis Neichel visita el Celler Jordana d’Alella


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Manel Pujol, propietari del Celler Jordana, amb Jean-Louis Neichel




Fa algunes setmanes el xef d’origen francès Jean-Louis Neichel va visitar el Celler Jordana per esmorzar-hi i va mostrar interès per l’oferta gastronòmica de Manel Pujol, pels vins de la DO Alella i per la revista Papers de vi. Neichel, un dels xefs més emblemàtics de l’alta cuina catalana, va arribar a Roses el 1975 per treballar a ElBulli, per al qual va aconseguir la primera estrella Michelin. Anys més tard va obrir el seu propi restaurant a Barcelona, que va tancar fa alguns mesos.
 


Lectures 1269 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


publicitat

giny

publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya