Papers de vi

Dilluns, 12.9.2016 10:45h

Santa Coloma de Gramenet vol ser a la DO Alella


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol entrar a formar part de la DO Alella amb el projecte experimental de recuperació del patrimoni vitivinícola “Vinya d’en Sabater”, impulsat per la ciutat i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls. La “Vinya d’en Sabater” és inscrita al registre vitivinícola de Catalunya i té el suport, l’assessorament i el seguiment de l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Els ceps són de les varietats garnatxa, monestrell, xarel·lo i picapoll, i s’hi practica un cultiu tradicional i ecològic.
Santa Coloma de Gramenet vol entrar a la DO Alella amb la intenció d’obtenir l’autorització per a noves plantacions de ceps, plantar-hi unes altres varietats autoritzades o recomanades que no siguin experimentals, potenciar l’enoturisme, fomentar el coneixement de l’entorn natural mitjançant la pràctica de cultius respectuosos amb el medi i crear un espai de transferència de coneixements agronòmics. 
 


Lectures 1371 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


publicitat

giny

publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya