Papers de vi

Dimarts, 15.11.2016 11:00h

Bouquet d’Alella intenta obrir mercat a França amb el Consell Comarcal del Maresme


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


bouquetdalella.com




Una desena d’empreses alimentàries del Maresme van viatjar a París per participar en el Saló de l’Alimentació Sial, que es va fer entre el 16 i el 20 d’octubre, amb la finalitat d’introduir els seus productes al mercat francès. La delegació empresarial maresmenca era formada per Bouquet d'Alella, Balate, Eco Integrals Artesans, AAMA Torres, la Cuina de la Iaia, Xips Ve de Gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l'Espinaler i Sweet Express. Totes aquestes empreses formen part del programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a França”, promogut pel Consell Comarcal. Precisament s’ha buscat el mercat francès per a l’expansió d’aquestes empreses per la proximitat i perquè les característiques dels productes que elaboren cadascun d’aquests deu empresaris –vi, cervesa, productes bio, aperitius, croquetes i llaminadures– tenen potencial al mercat i al gust dels consumidors francesos.


Lectures 1419 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat

giny

giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya