Papers de vi

Dijous, 2.2.2017 13:00h

Alella Vinícola treu al mercat un most parcialment fermentat


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Xavier Garcia, amb una ampolla de Most Parcialment Fermentat
© Papers de vi





De moment no té nom comercial i el seu enòleg, Xavier Garcia, el qualifica de prova. És el més nou dels productes que Alella Vinícola acaba de llançar al mercat i és ben innovador. Es tracta d’un most parcialment fermentat (té només 5 graus d’alcohol) i està elaborat amb moscatell i un petit percentatge de pansa blanca. Xavier Garcia explica que “com que el senglar se’ns menja la major part del moscatell de les vinyes un cop és madur, aquest any vam decidir collir-ne una part una mica abans del seu punt òptim de maduració i tirar endavant aquest producte que feia temps que tenia al cap”. Com que no és un vi, no porta el segell de la DO Alella. Garcia explica que es tracta d’una aposta “per captar públic jove. Jo dic que és un refresc de raïm. Té la mateixa graduació que una cervesa, és dolç i té carbònic, porta tap de corona, és fàcil, agradable... per a tots els públics!”. Aquest any n’han elaborat mil ampolles, però està previst augmentar-ne la producció l’any vinent.
 


Lectures 2073 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


publicitat

giny

publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya