Papers de vi

Dijous, 25.5.2017 18:15h

Neix Ale Ale, el vi dels estudiants de l’INS Alella


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Ale Ale
© INS Alella

Carles Sánchez, viticultor i responsable del vi Alquímia, i alumne del Grau, va explicar la filosofia del vi
© Papers de vi

Salvador Puig, Director General de l'Incavi, durant la seva intervenció a l'acte.
© Papers de vi

La sommelier Rosa Vila va ser l'encarregada d'obrir la primera ampolla.
© Papers de vi

Papers de vi

Tapa preparada pel restaurant Els Garrofers, a base de pollastre, poma i navalla.




El passat dimecres 24 de maig va tenir lloc a l’INS Alella la presentació del vi que han elaborat els alumnes del Cicle de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic. L’acte, al qual van assistir un centenar de persones, va comptar amb la presència del Director General de l’Incavi, Salvador Puig. Autoritats a part, els protagonistes van ser els alumnes, que van prendre la paraula per explicar els diferents processos a partir dels quals van crear el vi (estratègia, disseny, màrqueting, viticultura, enologia...). El periodista (i també alumne) Lluís Pujol va presentar l’acte, Rosa Vila va obrir la primera ampolla i Gonzalo Rivière i Luca Marongiu, del restaurant Els Garrofers, van delectar els presents amb una tapa feta a mida del vi.
Ale Ale, vi amb empenta, s’ha elaborat al celler Oriol Artigas (Artigas és el professor d’enologia del Grau) i se n’han fet 97 ampolles numerades amb un 50% de pansa blanca i un 50% de cabernet sauvignon. Un dels trets originals d’Ale Ale és la seva etiqueta, que va enrotllada al coll de l’ampolla a mode de càpsula.
 


Lectures 998 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


publicitat

giny

publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya