Papers de vi

Dijous, 15.6.2017 12:15h

Nou èxit absolut del Tast Tiana


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Christian Escribà durant el seu pregó al balcó de l'Ajuntament
© Papers de vi

Can Roca
© Papers de vi

Mas Blanc
© Papers de vi

Mas Corts
© Papers de vi

Raventós d'Alella
© Papers de vi

Celler Talcomraja
© Papers de vi

Dues parelles sopen al Tast tiana amb vi DO Alella
© Papers de vi

Forn Solà
© Papers de vi

Pastisseria Aixelà
© Papers de vi




El passat cap de setmana s'ha celebrat a Tiana la novena edició de la seva mostra gastronòmica i vinícola, el Tast Tiana. El tret de sortida el va donar, en forma de pregó, el prestigiós pastisser, Christian Escribà. Des de divendres i fins diumenge, milers de locals i visitants van poder gaudir de les millors propostes gastronòmiques dels restaurants tianencs, així com dels vins de la DO Alella. Aquest any, a més dels cellers habituals, també van tenir representació Talcomraja, Pensa i l'INS Alella, amb el seu vi Ale Ale. Mite Diez, responsable del Tast, ha explicat a aquesta revista que "encara estem enllestint el recompte de consumicions, però tenim la sensació que el nombre de visitants i de consumicions de vi i menjar seran propers als de l'edició passada". 


Lectures 786 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


publicitat

giny

publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya