Papers de vi

Dilluns, 4.12.2017 13:00h

Alta Alella organitza un taller de vins i postres de Nadal


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Davant la proximitat de les Festes, Alta Alella ha preparat un taller per començar a viure les sensacions del Nadal i, alhora, aprendre a fer delicioses postres nadalenques.
L'activitat la dirigirà l'equip d'Alta Alella amb els responsables de Quatrepams · cuina itinerant.  I proposen un taller de postres per rebre el Nadal i l'any nou d'una manera molt dolça: fent tres receptes diferents en les que es treballaran elaboracions de pastisseria amb tècniques variades i molt senzilles de realitzar a casa: flocs de xocolata blanca i coco, pastisset de neu i ametlles i cheesecake amb esfera de fruits vermells. Tres  propostes ideals per sorprendre convidats i família. 

Més informació: 

Dimecres 6 de Desembre a les 11:00h
Durada: 2h aprox.
Centre d’Enoturisme Alta Alella
Preu: 30 euros · 3 postres · 3 vins
Places limitades
Reserva d'entrades: enoturisme@altaalella.wine 
Informació: 628.624.182 


Lectures 47 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat

giny

giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya