Papers de vi

Dijous, 4.1.2018 10:00h

Víctor Quintillà, el xef estrellat del restaurant Lluerna, cuina el plat de la Vinfografia del darrer Papers de vi


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





La Vinfografia del nou número de Papers de vi està dedicada al 93 ceps, l'únic vi de sumoll de la DO Alella, que elabora el celler Altrabanda. La sommelier Eva Vicens, autora de l'article, va proposar per maridar-lo un pit d'ànec amb salsa de foie i un toc de llima, un plat que forma part de la carta del restaurant Lluerna (una estrella Michelin), de Santa Coloma de Gramenet, conduit pel xef Víctor Quintillà. 
Vegeu la recepta del plat fent clic aquí


Lectures 351 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya