Papers de vi

Divendres, 5.1.2018 12:45h

Els plats de la ruta de tapes que vam fer amb l'actor Jordi Martínez


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Els plats i vins que l'equip de Papers de vi va compartir amb Jordi Martínez
© Òscar Pallarès

Pascual serveix copes de vi mentre Sílvia Culell entrevista Jordi Martínez al bar 103.
© Òscar Pallarès




El número 50 de Papers de vi, que és gairebé un monogràfic dedicat a Santa Coloma de Gramenet, s'obre amb  un article de Sílvia Culell que relata la ruta de tapes i vins que vam fer amb l'actor Jordi Martínez pel barri del Fondo. Vegeu  les tapes que vam prendre i els vins que les van acompanyar, a suggeriment de la sommelier colomenca Magda Pascual: 

Tempura de seitons, bacallà i gambots (103) amb Marfil Sec (Alella Vinícola)
Salmó marinat amb puré de patata i poma (German’s) amb Raventós d'Alella Pansa Rosada
Bomba amb salsa brava (Platazo) amb Roura Garnatxa Criança
Pastís de formatge amb crema de fruites vermelles (La Cuina de la Loli) amb Mirgin Laietà Rosé (Alta Alella)

 


Lectures 887 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya