Papers de vi

Dijous, 25.1.2018 11:45h

Taller de poda a Vallcirera (Alta Alella) i esmorzar de forquilla de Can Cabús


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Un taller de poda formatiu i divertit amb dos membres de l’equip d’Alta Alella: Jaume Bassas i Jordi Pinto, dos apassionats de la vinya i el vi que compartiran els seus coneixements i experiència amb tots els assistents. Durant el taller, es tindrà l’oportunitat de conèixer la importància de la poda i posar-la en pràctica de primera mà a les vinyes de Vallcirera, un dels 12 paratges qualificats i recentment reconeguts per la DO Cava per les seves condicions climàtiques i geològiques que donen lloc a un raïm de qualitat excepcional per un cava d’alta gamma de característiques singulars.

Alhora, per agafar forces, l’activitat anirà acompanyada d’un esmorzar de forquilla de cuina tradicional i de temporada per llepar-se els dits elaborat pel xef Joan Quer del restaurant alellenc Can Cabús. Durant l’esmorzar es tastaran vins i caves d’Alta Alellla.

El taller inclou: sessió formativa, pràctica a la vinya i esmorzar. Places limitades. Reserva d'entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/altaalella. Més informació al 628.624.182 o a enoturisme@altaalella.wine


Lectures 243 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya