Papers de vi

Dimecres, 31.1.2018 11:30h

Bouquet d'Alella programa una nova Sensació Bouquet: Esmorzar de forquilla amb taller de poda


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





El celler alellenc ha programat una nova activitat per al diumenge 11 de febrer dins de la sèrie Sensacions Bouquet, que és com Bouquet d'Alella denomina les seves experiències enoturístiques. Es tracta d'un petit taller de poda, on els assistents entendran la importància d'aquesta activitat bàsica dins del cicle de la vinya i podran posar-se en la pell del viticultor i copsar com és la seva feina. A continuació, el restaurant Slow Food Els Garrofers (Alella) servirà un espectacular esmorzar de forquilla maridat amb els vins de la casa. El menú és el següent: Tassa d'escudella calenta, amanida de verdures d'hivern, coca de bolets ecològics i formatge d'ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antinc fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.
L'activitat tindrà lloc a les 10 del matí i el preu (35€ -nens, 15€-) inclou el taller de poda, l'esmorzar, els vins i una visita guiada a les vinyes i el celler. Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com i al telèfon 626 683 154

 


Lectures 546 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya