Papers de vi

Dimarts, 6.2.2018 10:00h

Un àpat amb vi d'Alella per presentar a la premsa un projecte de gastrobar a Barcelona


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


El Celler del Nou Priorat, un local autèntic, un espai amb encant
© Papers de vi

Josep Maria Sumalla, envoltat del seu equip, explica el projecte del Celler del Nou Priorat
© Papers de vi

Miquel Figini serveix una copa d'Alta Alella Pansa Blanca, vi que va maridar amb el primer dels plats servits.
© Papers de vi

Ensaladilla russa amb encurtits, maionesa de piquillos i ventresca de tonyina
© Papers de vi

Roast beef ecològic amb puré d'albergínia a la brasa i vinagreta de festucs
© Papers de vi

Patates d'Olot amb reducció de vi ranci de la Terra Alta
© Papers de vi

Cruixents de pit de pollastre ecològic amb salsa tàrtara de mostassa
© Papers de vi

Llom de bacallà amb samfaina i romesco
© Papers de vi

Canelons de bolets i carn amb crema de ceps a la tòfona
© Papers de vi

Ous de pagès estrellats amb patates i botifarró de ceba
© Papers de vi

Peres al vi novell amb formatge i salsa de vainilla
© Papers de vi

Pa amb xocolata, oli i sal
© Papers de vi




El passat dilluns dia 5 va tenir lloc la presentació de l'establiment El Celler del Nou Priorat. El projecte, liderat per Josep Maria Sumalla i Lourdes Reig, té l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada per als amants del vi i la gastronomia al barri de Sants, a Barcelona. Sumalla va explicar a la quinzena de periodistes de premsa especialitzada convidats a l'acte que "vam triar aquest local, que havia estat un colmado, perquè és molt autèntic i molt de barri". I va afegir que "apostem pel producte de proximitat de màxima qualitat, així com per les persones que hi ha al darrere. Comptem amb una àmplia gamma de productes ecològics i de comerç just". La sel·lecció de vins del local ha estat una tasca de Miquel Figini, responsable de l'Espai del Vi Català i, com no podia ser d'una altra manera, totes les referències que es poden trobar a l'establiment (a preu de botiga) són de vi català, entre els quals hi ha diversos DO Alella. 
A més dels vins, la clientela del Celler del Nou Priorat pot triar entre un munt de formatges i embotits artesanals, carns, així com una exquisida oferta de plats cuinats per consumir al local mateix o per endur a casa. "Aquest és un espai per venir a gaudir i a perdre el temps", explicava Figini. 
El dinar va consistir en un menú degustació que va permetre els membres de la premsa assistents gaudir d'una part de la carta de l'establiment (vegeu les fotos adjuntes). 
 


Lectures 342 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya