Papers de vi

Divendres, 9.2.2018 13:30h

Especial llibres (15): La cuina antiga. Ibers, grecs i romans


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





La cuina antiga. Ibers, grecs i romans
Jaume Fàbrega
Viena Edicions

Aquest llibre obre la porta al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del paleolític, passant per la cuina d’olles i cassoles del neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, amb comentaris sobre els ingredients més llunyans, a fi que puguem fer-ne adaptacions actuals, fàcils i sempre delicioses.


Lectures 171 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya