Papers de vi

Dimecres, 14.2.2018 11:00h

Especial llibres (18): El llegat de Rondissoni


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





El llegat de Rondissoni
Manel Guirado
Ara Llibres

Amb el subtítol Històries i receptes del xef més influent de la Catalunya del segle XX entrem en la història del cuiner d’origen suís o italià Josep Rondissoni, deixeble d’Auguste Escoffier, del qual se saben poques coses abans que arribés a Barcelona en el període d’entreguerres. Rondissoni va ser professor de cuina a l’Institut Català de la Dona, va dirigir una revista i va escriure alguns llibres de receptes que es consideren clàssics. Moltes de les àvies de la República van aprendre a cuinar segons el que explicava Rondissoni.


Lectures 227 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya