Papers de vi

Dimarts, 20.2.2018 10:45h

Especial llibres (21): Gastrofísica. La nueva ciencia de la comida


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Gastrofísica. La nueva ciencia de la comida
Charles Spencer
Paidós

Charles Spencer és expert en percepció multisensorial i disseny d’experiències. És director del Laboratori d’Investigació Cross-Modal (modalitat creuada) i catedràtic de psicologia experimental a la Universitat d’Oxford. La seva recerca, que ja suma dues dècades, és el que ens acosta aquest llibre, que ens parla de com els humans percebem el món que ens envolta. I respon preguntes tan curioses com ara: per què mengem un 35% més quan compartim l’àpat amb una altra persona? Per què el 27% de les begudes a base de suc de tomàquet es consumeixen als avions? Per què una música agradable tendeix a destacar la dolçor dels gelats? Aquest volum no es pot trobar en català.


Lectures 246 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya