Papers de vi

Divendres, 23.2.2018 09:00h

Especial llibres (23): Arrossos. Orígens, curiositats i receptes


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Arrossos. Orígens, curiositats i receptes
Quim Marquès amb fotografies de Laia Prats Juanpera
Cossetània Edicions

Quim Marquès, xef i propietari del restaurant Suquet de l’Almirall, interpreta com poques persones el receptari clàssic i tradicional de la Barceloneta, el barri mariner de Barcelona on té el seu establiment. És ell l’encarregat d’enfilar aquesta història sobre l’arròs, que mira de donar resposta a la llarga trajectòria d’aquest aliment: quan va aterrar al Mediterrani, com l’han fet servir les civilitzacions, quines varietats n’hi ha, etc.


Lectures 210 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya