Papers de vi

Dimarts, 27.2.2018 11:45h

Especial llibres (25). Picades. La identitat de la cuina catalana


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Picades. La identitat de la cuina catalana
David Solé i Torné
Farell Editor

El recull de les 182 receptes d’aquest llibre busca oferir una àmplia visió tant del recorregut històric com dels diferents usos d’aquest preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixença, les del principi del segle XX i, és clar, les picades de la cuina vigent o actual. En copsarem les aplicacions, atès que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat...


Lectures 186 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya