Papers de vi

Dimecres, 28.2.2018 18:45h

Especial llibres (26). Barcelona a peu de porc


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Barcelona a peu de porc
Ricard Martín
Cossetània Edicions

Aquest volum ens proposa un recorregut per una cinquantena de cases de menjar de la ciutat. Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que passa inadvertida entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria de Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d’entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradi- cional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil.


Lectures 176 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya