Papers de vi

Dimarts, 20.3.2018 09:15h

Slow Food celebra a Cervera el lliurament de plaques 2018


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Luca Marongiu i Gonzalo Rivière, del restaurant Els Garrofers, amb Josep Lladonosa.
© Slow Food




El passat 12 de març va tenir lloc a Cervera la cerimònia de lliurament de plaques als restaurants mereixedors de pertànyer al moviment Slow Food, que aposta pel producte de qualitat, sostenible i de proximitat. Els Garrofers (Alella), Lasal del Varador (Mataró) i Ca n’Armengol (Santa Coloma) van renovar la seva placa per un any més, mentre que Artesanal (Granollers) és una nova incorporació al moviment dins del territori DO Alella.
Slow Food de Lleina va muntar per a l’ocasió un Mercat de la Terra espectacular, que va comptar amb una bona representació de productors del Maresme (Quim Batlle, Talcomraja, L’Hort d’en Pau, L'Hort d'en Dídac) i també amb la presència de Josep Lladonosa, un tòtem de la cuina catalana. Lladonosa va fer un discurs als presents defensant l’arrel de la cuina del nostre país. “Creeu, però mantingueu el patrimoni, respecteu d’allà on venim”.
Gonzalo Rivière, propietari del restaurant Els Garrofers, ha explicat a aquesta revista que “en els darrers dos anys el moviment Slow Food ha gaudit d’una gran reactivació i d’una gestió i coordinació molt més professionalitzada. Fins ara tot funcionava a base de voluntariat i amb la contribució dels que formem part d’aquest moviment, però a partir d’ara podrem fer molt més soroll i demostracions de la feina que es fa des dels km 0”.
 


Lectures 398 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya