Papers de vi

Dimarts, 3.4.2018 12:45h

És temps de pèsols al Maresme!


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Documents

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa una campanya per difondre les activitats gastronòmiques, els restaurants i els productors vinculats amb la perla verda del Maresme.

Els mesos de març i abril són els més esperats de l’any pels amants del pèsol, la perla verda del Maresme. Durant aquestes setmanes, són moltes les localitats que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquest producte i també són molts els restaurants que elaboren plats especials amb el pèsol com a protagonista.

Amb l’objectiu de contribuir a difondre les activitats que es generen al Maresme al voltant del pèsol, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa la campanya ‘Temps de pèsol’, una iniciativa per difondre tota l’oferta d’activitats, gastronomia i productors de la comarca relacionats amb aquest llegum. El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, considera que ‘és necessari impulsar conjuntament, com a comarca, aquells béns que tots compartim, com és el pèsol’. Arnó considera que el Consorci, a més ‘juga un paper clau en l’impuls de la comarca del Maresme com un enclavament gastronòmic de referència’.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha editat un díptic (vegeu-lo fent clic aquí) que recull els esdeveniments gastronòmics que se celebren als municipis de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró; el llistat de restaurants de Cabrils, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar i Vilassar de Dalt que ofereixen menús especials amb el pèsol com a protagonista; i que també dona a conèixer els diversos productors d’aquest llegum que es troben repartits per tota la comarca. Aquesta campanya s’ha impulsat amb la col·laboració de Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme.


Lectures 248 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya