Papers de vi

Dijous, 12.4.2018 12:30h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (1)


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)
carregant Carregant





Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge. 
El primer de la llista és José Luís Aguilar, sommelier del restaurant 1789 (Alella), que proposa l'In Vita (Castillo de Sajazarra) per acompanyar unes garoines amb velouté de cava. 


Lectures 483 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya