Papers de vi

Dilluns, 30.4.2018 13:00h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (10)


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge. 
Us mostrem el maridatge de Magda Pascual, del restaurant Tremendos (Santa Coloma de Gramenet). Pascual proposa acompanyar amb un Roura Tres Ceps una cua de bou amb puré de moniato. 


Lectures 239 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya