Papers de vi

Dilluns, 11.6.2018 13:00h

Gran èxit de la desena edició del Tast Tiana


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Enguany es va guanyar espai per a les taules, a l'entorn de la plaça de la vila.
© Tast Tiana

Fina Puidevall, amb Jordi Sicras, tastant els pèsols del restaurant Can Roca.
© Tast Tiana




Aquest cap de setmana ha tingut lloc la desena edició del Tast Tiana. El tret de sortida el va donar Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols (Olot, dues estrelles Michelin) i, des d'aquell moment, el cap de setmana va esdevenir ben intens i amb un munt d'activitats exitoses succeint-se. La pluja, que havia amenaçat durant tota la setmana d'aigualir el Tast, va respectar la festa, que ha estat un gran èxit de participació. Mentre restem a l'espera de conèixer les dades oficials, sí que podem afirmar que totes tres jornades han gaudit d'una enorme participació de públic. 
 


Lectures 780 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya