Papers de vi

Dimecres, 8.8.2018 09:00h

Els tasts de Papers de vi (8)


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Documents

Aquest cop la cosa va de gintònics. Era l'hivern del 2012 i la moda dels gintònics i les ginebres prèmium estava em boca de tothom. El número 15 de papers de vi va publicar un reportatge de David Roman sobre els gintònics i les ginebres, amb una visita a les destil·leries Campeny, del Masnou, inclosa. I vam complementar el reportatge amb un tast de gintònics elaborats amb ginebres fetes al Maresme i dirigit per l'expert en tast Ricard Salgado. El tast va tenir lloc al restaurant Orfila, que va proposar una colla de delicioses tapes per acompanyar cada gintònic. 


Lectures 114 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya