Papers de vi

Dijous, 9.8.2018 09:00h

Els tasts de Papers de vi (9)


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Documents

El número 17 de Papers de vi (estiu 2012) va publicar un dels tasts més originals que mai hem fet: un de patates xips! Original... i sorprenent! El reportatge de la revista tenia les patates fregides com a protagonista: vam visitar, amb David Roman, les fàbriques de patates del territori (Torres, Alfonso Torres, Coromines) i vam decidir complementar-lo amb un tast seriós de xips. La trobada va tenir lloc al restaurant Cuinalella. Vam seure al voltant de la taula amb els sommeliers Carlos Puñet i Montse Velasco (La Cuina del Guinardó) i amb l'expert en tast Ricard Salgado. Vam tastar un total de 9 productes diferents, alguns de totalment artesanals i d'altres de molt més industrials. Vam sistematitzar un mètode de tast i ens vam sorprendre de descobrir com de diferents són les diferents patates xips que podem trobar al mercat. Si us agraden les patates... no deixeu de llegir l'arxiu adjunt!. 


Lectures 188 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya