Papers de vi

Dijous, 6.9.2018 11:00h

Aquesta tarda arrenca la Festa de la Verema d'Alella amb el pregó d'Ada Parellada


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant





Malgrat ja fa un parell de dies que hi ha activitats complementàries en marxa, avui arrenca oficialment la 44a Festa de la Verema d'Alella amb el tradicional acte d'inauguració i el pregó de la cuinera Ada Parellada, responsable del restaurant Semproniana. Parellada és filla de la Fonda Europa, de Granollers, on va néixer l'any 1967. La cuina, les aromes i els plats l'han envoltat des del dia que va treure el nas a aquest món. Potser perquè ho ha vist de sempre, ha fet de la cuina el seu ofici al restaurant Semproniana, on desenvolupa la seva activitat -des de l'any 1993. Li agrada menjar, beure, riure, cuinar i escriure... Entre plat i plat, des de 2004, ha publicat una vintena de llibres.

Vegeu el programa complet d'actes i tota la informació necessaria al web oficial de la Festa de la Verema


Lectures 230 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya