Papers de vi

Dijous, 13.9.2018 10:15h

Aquest vespre, vins i formatges catalans, amb Laura Masramon, a Alella


Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant


Laura Masramon




Tant els vins com els formatges catalans estan vivint un moment pletòric, molt creatiu i innovador, que paga molt la pena de conèixer en profunditat. El tast d'aquest vespre, que tindrà lloc a Can Lleonart de la mà de la sommelier de referència de la DO Empordà, Laura Masramon, descobrirà als assistents una significativa mostra dels nous vins i dels nous formatges que s'elaboren a Catalunya. Sovint són microproduccions i, per aquest motiu, a vegades difícils de trobar en el mercat. Masramon proposarà maridatges d'afinitat i de contrast, així com de conveniència. I és que el concepte de maridatge és molt ampli, i com la vida, hi ha algunes parelles perfectes i d'altres que senzillament funcionen, acompanyen i es respecten mútuament. Per aquesta raó, el tast porta per títol: Vins i formatges catalans, la bogeria de l'amor vs la parella de conveniència


Lectures 108 lectures   Enviar article Envia
  • La Tafanera
  • Technorati
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • Google




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya