Papers de vi

entrevistes

Dijous, 13.7.2017 09:30h

Blaumut Segona part (de 2)

“A tots cinc, en moments concrets, ens agrada beure vi. És una experiència fantàstica per al paladar”

Llegeix la primera part de l'entrevista fent clic aquí Toni de Castro En Vassil segueix parlant molt als concerts. A la primera gira teníeu 11 temes i havíeu d´omplir una hora i mitja.. però ara? Vassil , com ho portes? (Riu) Sí, sí, molta gent m´ho diu , tot i que ja no parlo tant als concerts. És cert que no deixa de ser un concert de música. Hi ha aquest toc de tant en tant, però bé, ho hem anat minimitzant per donar pes a la música.  Ara ja disposem  de 3 discos i prop de 35 cançons. Llegir més




Blaumut al davant de la vinya de Cal Marquès, a Alella

Dimecres, 12.7.2017 10:15h

Blaumut Primera part (de 2)

“Les cançons suggereixen emocions, imatges, paisatges... i pots fàcilment veure-t’hi reflectit en algun moment de la teva vida”

Toni de Castro   Dissabte a la tarda. Aquesta nit tindrà lloc als jardins de Cal Marquès el concert de Blaumut, cap de cartell del Festival d’Estiu d’Alella 2017. Fa pocs dies que les entrades estan exhaurides i l’expectació per gaudir del directe de la banda és alta. Aquest quintet, format per Xavi de la Iglesia (lletres i guitarra), Vassil Lambrinov (violí), Manuel Krapovicas (baix i arranjaments electrònics), Manel Pedrós (bateria), i Oriol Aymat (violoncel i contrabaix), defendrà en viu el seu nou disc d’estudi, “Equilibri” aquesta nit. Llegir més




Els Sopa de Cabra al davant de l'espectacular premsa de doble cargol del celler Bouquet d'Alella

Dilluns, 18.4.2016 18:30h

Sopa de Cabra: "La música i el vi només donen bon resultat si es fan amb passió"

Els quatre membres històrics de Sopa de Cabra descobreixen la DO Alella de la mà de “Papers de vi”

La banda gironina oferirà un concert únic al Maresme el 15 de juliol dins del festival Arts d'Estiu, a Pineda de Mar   Text: Elisabet Solsona / Fotos: Òscar Pallarès   Els Sopa de Cabra (Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc “Cuco” Lisícic i Pep Bosch) arriben abans d’hora a Can Boquet. En aquesta masia alellenca, seu del celler Bouquet d’Alella, comencem la jornada amb una de les bandes més consolidades del panorama musical. Toni Cerdà, emocionat de rebre’ls, els explica amb pèls i senyals la història del celler. Llegir més




Amics de les Arts, Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Dani Alegret, Alta Alella, Hotel Porta d'Alella, Brice Lacoume, Anna Abellan, La Sargantana

Dimarts, 2.9.2014 17:00h

Els Amics de les Arts

"Som com un celler, una empresa familiar, tan sols que nosaltres no fem vi, fem música, i tot el dia treballem la nostra vinya"

  Com van les vendes de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”? Eduard Costa (EC): Molt bé! Top 2 de la llista de Promusicae, que és l’oficial de l’estat, i número 1 a l’iTunes. Joan Enric Barceló (JEB): És una cosa que es diu molt de pressa, però cantant en català és una bestiesa. EC: És impressionant la fidelitat dels nostres seguidors perquè si vens discos bàsicament només a Catalunya, ser capaç de posicionar-te número 1 a escala estatal... La discogràfica, Discmedi, està contenta amb nosaltres. Llegir més




Els Pets, Joan Reig, Lluís Gavaldà, Marquès d'Alella, Can Matons

Dimarts, 4.2.2014 09:00h

Els Pets Fa algunes setmanes que L’àrea petita, l’onzè disc d’estudi del grup de Constantí, va arribar al mercat i continua entre els més venuts de l’estat. Entre concerts i entrevistes a tots els mitjans, han trobat un forat a la seva agenda per fer una visita a la DO Alella, conèixer aquest territori i tastar-ne els vins i la gastronomia.

Lluís Gavaldà: “Bec vi, m’agrada beure vi i és un dels plaers dels quals més gaudeixo” / Joan Reig: “Jo tinc per costum, quan vaig a un lloc, de demanar el vi d’allà”

Text i fotos: Òscar Pallarès   Venim d’uns quants dies de pluja contínua que ens havien fet patir. Però el dimecres es lleva net i serè. Arribem a les instal·lacions de Marquès d’Alella, a Santa Maria de Martorelles, amb força antelació. Hi bufa una mica de vent (que manté l’ambient netíssim i ens fa veure el massís de Montserrat com si fos a quatre passos d’on som) i el fred és força intens. La llum del sol, encara força baixet, dibuixa unes precioses ombres allargassades sobre el sòl d’argila i sauló on s’arrengleren els preciosos ceps vells de pansa blanca que hi ha a la vora de la masia Can Matons, la seu del celler. Llegir més




Meritxell Falgueras, Club de Tennis Barcelona Teià

Dilluns, 2.9.2013 19:15h

Meritxell Falgueras Sommelier, periodista, llicenciada en humanitats i màster en viticultura i màrqueting

"La DO Alella són vinyes vora el mar, bona gastronomia, bona gent... És una DO que no crida, però la gent continua demanant els seus vins"

Un dia amb Meritxell Falgueras (Text i fotos: Òscar Pallarès)   No ha estat fàcil. Gens fàcil, de fet. L’agenda d’aquesta dona, que viu a cavall entre la Toscana i Barcelona, vessa de viatges, feina per a dues televisions, actes promocionals del seu nou llibre, col·laboracions a la ràdio i la premsa escrita, sessions de fotos... Aquesta jornada ha estat penjant d’un fil durant una colla de dies, però finalment ho hem pogut tirar endavant i tenim tot un dia per compartir amb la Meritxell Falgueras. Llegir més




Dimecres, 30.1.2013 18:30h

Pere Tàpias Gastrònom, cantautor i comunicador. Conductor del programa de ràdio Tàpias Variades

"El vi és l'essència de les relacions humanes"

Per David Roman Pere Tapias (nom artístic de Joan Collell) és conegut com a gastrònom, cantautor i comunicador. Però defuig les classificacions i prefereix definir-se, simplement, com “un home curiós”. Potser mogut per a aquesta curiositat va acceptar la invitació de Papers de Vi per conèixer una mica més de prop la DO Alella i els seus vins. Tocat amb la inseparable gorra marinera, Tapias visità els cellers d’Alta Alella i passejà per Can Genís, atenent interessat a les explicacions d’en Joan Salamé, l’especialista de la casa. Llegir més




publicitat

giny

giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat



Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya