Papers de vi

Actualitat

Lluís Gavaldà i Joan Reig, a Can Matons, seu del celler Raventós d'Alella

Dimarts, 15.8.2017 10:45h

Entrevistes: Els Pets

Llegiu l'entrevista fent clic aquí Llegir més



Meritxell Falgueras

Dilluns, 14.8.2017 10:45h

Entrevistes: Meritxell Falgueras

Llegiu l'entrevista fent clic aquí Llegir més



Pere Tàpias a Alta Alella

Diumenge, 13.8.2017 10:45h

Entrevistes: Pere Tàpias

Ja has visitat la secció d'entrevistes del nostre web? Hi trobaràs versions més llargues d'entrevistes que també han estat publicades a la revista en paper. Aquí en teniu una, de David Roman, al recentment desaparegut Pere Tàpias.  Podeu llegir-la fent clic aquí.  Llegir més



Ubaldo Puche

Dissabte, 12.8.2017 10:45h

Personatge DO Alella: Ubaldo Puche, de La Companyia d'Alella

Parlem amb Ubaldo Puche de la Companyia d’Alella, una botiga de vins i taverna que va néixer en un espai recuperat amb empremta històrica i que amb els anys ha passat a formar part del teixit social i de la identitat del municipi maresmenc.  Vegeu l'arxiu adjunt amb el perfil que en va fer Sigrid Guillem per al Papers de vi número 47 Llegir més



Josep Marín

Divendres, 11.8.2017 10:45h

Personatge DO Alella: Josep Marín

Josep Marín és un pagès de Santa Maria de Martorelles. Ramon Raventós, propietari del celler Raventós d'Alella, ens en va parlar i s'hi va referir com "un pagès autèntic".  Vegeu l'arxiu adjunt amb el perfil que en va fer Sigrid Guillem per al Papers de vi número 46 Llegir més



Cristina Guillén

Dijous, 10.8.2017 10:45h

Personatge DO Alella: Cristina Guillén

Ens trobem amb Cristina Guillén a la botiga de vins que té des de final dels vuitanta a la ciutat de Badalona, integrada ara a la DO Alella. Parlem amb ella sobre aquests anys, que són una suma de creixement personal, d’experiència adquirida i d’evolució en posi- tiu en el sector vitícola. Vegeu l'arxiu adjunt amb el perfil que en va fer Sigrid Guillem per al Papers de vi número 45 Llegir més



Gemma Ferran

Dimecres, 9.8.2017 10:45h

Personatge DO Alella: Gemma Ferran

Coneixem la Gemma Ferran de la botiga de vins Celler del Mar del Masnou, una entusiasta i professional del món vinícola que mira al futur del sector amb optimisme encomanadís. Vegeu l'arxiu adjunt amb el perfil que en va fer Sigrid Guillem per al Papers de vi número 44 Llegir més



Narcís Canillas

Dimarts, 8.8.2017 10:45h

Personatge DO Alella: Narcís Canillas, ex-responsable comercial del celler Roura

Narcís Canillas suma vint- i-set anys en el sector vitivinícola, com a responsable de vendes del celler Roura des que l’empresa es va obrir al mercat el 1990 fins que es va jubilar, fa uns mesos. Home culte, que ha rodat món, el seu perfil humanista es menja tot possible estereotip professional. Un comercial amb ànima de filòsof. Vegeu l'arxiu adjunt amb el perfil que en va fer Sigrid Guillem per al Papers de vi número 43 Llegir més



Dilluns, 7.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: Quim Batlle Foranell Garnatxa Blanca

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Diumenge, 6.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: Bouquet d'A Blanc

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Dissabte, 5.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: Can Roda Penjat d'un Fil

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Divendres, 4.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: In Vita Rosé

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Dijous, 3.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: AA Bruant

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Dimecres, 2.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: Roura Garnatxa Criança

Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Marta Ribas, Laura Nadeu i Rebeca Ruiz, somrients a La Furgonette DO Alella

Dimarts, 1.8.2017 10:15h

Una gran novetat a la Festa Major d'Alella d'enguany: el vi

Una de les moltes novetats amb què ha comptat l'edició que avui s'acaba de la Festa Major d'Alella ha estat la possibilitat de sopar a l'Hort de la Rectoria amb una àmplia oferta de vins de la DO Alella. Potser semblaria una cosa natural, però no havia passat fins ara. El vi és un element molt comú en la vida cultural d'Alella, però la iniciativa d'enguany ha anat un pas més enllà. Quatre food trucks han proporcionat el sopar a centenars de persones durant tres nits, i les noies del Consorci DO Alella s'han encarregat de servir vi dels productors de la DO Alella al preu popular de 2€ la copa. Llegir més



Dimarts, 1.8.2017 08:45h

Sèrie Vinfografia: Marfil Violeta

Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Dilluns, 31.7.2017 11:15h

Sèrie Vinfografia: Raventós d'Alella Galàctica

Iniciem una sèrie que ens recordarà la secció Vinforgrafia, publicada a la versió en paper de la revista. Una secció ideada per la sommelier Marga Giménez i que, en la seva primera edició, publicada al número 38 (Nadal 2015) va anar dedicada al Raventós d'Alella Galàctica.  Vegeu el document adjunt.  Feu clic aquí per veure la recepta del plat proposat com a maridatge del vi.  Llegir més



Divendres, 28.7.2017 09:15h

Aquesta nit, cuina del món amb vi DO Alella a l'espai 'food trucks' de la Festa Major d'Alella

Alella incorpora enguany un nou espai amb food trucks en el marc de la seva Festa Major. Aquest vespre, a partir de les 19.30 a l’Hort de la Rectoria, trobareu quatre food trucks amb propostes gastronòmiques d’arreu del món: The Craftsman, Peixet Peixet, Sambarilove i Taules dolces. I per acompanyar el menjar, a la ‘Furgonette DO Alella‘ hi trobareu els vins del territori de la DO Alella (Alella Vinícola, Alta Alella, Bouquet d’Alella, Can Roda, Oriol Artigas, Orígens, Raventós d’Alella, Altrabanda, Serralada de Marina, Talcomraja i Quim Batlle). Llegir més



Galván, davant la costa de Badalona durant una experiència de tast sobre un veler amb el celler Alella Vinícola.

Dijous, 27.7.2017 17:15h

Mar Galván, premiada per l'Associació d'Empresaris del Suro de Catalunya

Mar Galván, enòloga badalonina i col·laboradora habitual de Papers de vi, serà una de les persones que recolliran un premi Gla d'Or que l'Associació d'Empresaris del Suro de Catalunya lliurarà el proper divendres 28 al Mas Marroch (Vilablareig), l'espai per a banquets i esdeveniments del Celler de Can Roca.  Els premis Gla d'Or es van crear l'any 1990 per guardonar persones i entuitats que han contribuit a donar a conèixer el món del suro. Galván, enòloga, sommelier, membre del panel de tast de l'Incavi, jurat en concursos internacionals de vins i delegada de Catalunya de l'Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi, ha estat triada pel jurat "per la seva defensa i projecció del suro en el món digital com experta en el sector del vi". Llegir més



Celler de Vallmora

Dijous, 27.7.2017 16:45h

Construiran un accés al celler romà de Vallmora (Teià) des de l'autopista C32

Segons informa el web de l'Ajuntament de Teià, aquest matí ha tingut lloc al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora l’acte de signatura d’un conveni entre la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià, d’una part, i Invicat, de l’altra, per invertir 40.000 euros en la construcció d’un accés per a vianants des de l’àrea de descans de l’autopista C-32 perquè els usuaris d’aquesta via de pagament puguin visitar el jaciment romà adjacent. Una magnífica notícia que fa realitat un anhel existent des que es va inaugurar el centre, en aquell moment, dins del projecte CAT. Llegir més




publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya