Papers de vi

Actualitat

Dilluns, 7.5.2018 12:30h

Els dolços d'Alta Alella estrenen estoig

Alta Alella ha presentat les noves anyades del Dolç Mataró (2015) i el Blanc de Neu (2016), que enguany surten al mercat en un bonic estoig triangular, a joc amb la imatge de cadascun dels vins. Resulta també especialment original la caixa de 6 ampolles, que recorda els "formatgets" del Trivial. Llegir més



Divendres, 4.5.2018 13:00h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (13)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge de la sommelier de l'enyorat restaurant Can Major, de Montmeló. La Sarai proposa acompanyar un turbot al forn amb un Foranell Garnatxa Blanca (Quim Balle). Llegir més



Divendres, 4.5.2018 11:00h

Aquest cap de setmana, enotast a Alella, Vallromanes i El Masnou

Les sessions d'enotast van escampant-se arreu del territori cada dia amb més força. Aquest cap de setmana hi ha tres possibles sessions entre les que triar:  Alella Dissabte 5, 13h, Oficina de Turisme. AA Bruant i 3 de Testuan maridats amb fuet. A càrrec del sommelier Arnau Marco Vallromanes Dissabte 5, 18h, Mas Salagros. Vins DO Alella maridats amb tapes locals.  El Masnou Diumenge 6, 12h, Port del Masnou. Vins DO Alella maridats amb tapes locals.    Llegir més



Dijous, 3.5.2018 12:30h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (12)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge del sommelier Ramon Roset. La seva proposta consisteix en casar un colomí de sang rostit amb el Monastrell de Bouquet d'Alella. Llegir més



Dijous, 3.5.2018 12:15h

Programen un nou Mercat amb DO Alella a Badalona

L’activitat central de Mercats amb DO Alella és el maridatge de cuina i vins dins el mercat. Cada parada proposa un o més tastets per acompanyar d’un vi de la DO, el qual se servirà des del punt itinerant d’Enoturisme DO Alella. Aquest dissabte té lloc al mercat municipal Maignon i s’enmarca en l’Open Shopping Night de Badalona. Llegir més



Dimecres, 2.5.2018 10:15h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (11)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge del sommelier Carlos Puñet, que proposa acompanyar unes sardines fumades amb La Prats (Oriol Artigas) Llegir més



Mireia Pujol-Busquets en plena tasca de plantació

Dimecres, 2.5.2018 10:00h

Alta Alella planta una nova vinya de pansa blanca a Alella

El celler Alta Alella acaba de completar la plantació d'una nova vinya de 0,55 ha situada al Coll de Vendrans (Alella). Segons ha informat el celler, la vinya compta amb 1500 ceps de pansa blanca amb un marc de plantació de 1,20x2,70 metres i la intenció que no emparrar-la, sinó deixar-la en vas, com les vinyes velles.  En aquesta mateixa parcel·la ja hi havia hagut vinya, que es va arrencar fa poc menys d'una dècada.  Llegir més



Dilluns, 30.4.2018 13:00h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (10)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge de Magda Pascual, del restaurant Tremendos (Santa Coloma de Gramenet). Pascual proposa acompanyar amb un Roura Tres Ceps una cua de bou amb puré de moniato. Llegir més



Divendres, 27.4.2018 11:00h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (9)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge de Arnau Marco, de Consultvi. Marco proposa el Raventós d'Alella Santa Maria amb uns peus de porc amb gambes Llegir més



Divendres, 27.4.2018 10:30h

Orígens ja té pàgina web

Orígens, el vi de Can Coll (Canyet, Badalona) ja té pàgina web. S'hi pot accedir escrivint www.viorigens.cat a la barra de cerca del navegador. Hi trobareu la història del projecte, les notes de tast dels dos vins, un recull d'esdeveniments, un recull de premsa i una galeria d'imatges.  Llegir més



Dijous, 26.4.2018 12:45h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (8)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge de Victòria Ibáñez, sommelier d'Umami Barcelona). Ibáñez proposa acompanyar el 3 de Testuan amb mar i muntanya. Llegir més



Dijous, 26.4.2018 10:30h

La DO Alella, aquest cap de setmana a la fundació Alícia

Aquest cap de setmana tindrà lloc la sisena edició d'Alícia't, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Els propers dies 28 i 29 d’abril de 2018, en un entorn singular com és Món Sant Benet (Sant Benet de Bages), la fundació Alícia posa a disposició dels assistents un programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. A Alícia't es podran conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida. Llegir més



Dimecres, 25.4.2018 12:45h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (7)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Us mostrem el maridatge de Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda). Gómez proposa acompanyar el Costa del Maresme (Alella Vinícola) amb un suquet de peix amb mongetes del ganxet i cloïsses. Llegir més



Dimecres, 25.4.2018 12:30h

Del 28 d’abril al 10 de juny és ‘Temps de maduixes’ al Maresme!

Amb l’arribada del bon temps al Maresme comença la temporada d’un dels fruits més deliciosos de la comarca: les maduixes. Durant aquestes setmanes, són moltes les localitats que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquest producte i també són molts els restaurants i els comerços que tenen aquesta fruita com a protagonista. Per aquest motiu, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’impulsa la campanya ‘Temps de maduixes’ des del 28 d’abril fins al 10 de juny. Llegir més



Dimarts, 24.4.2018 09:45h

AA Maller, el nou cava del Celler de les Aus

Alta Alella ha sorprès amb el llançament d'un nou producte, l'AA Maller, un nou cava natural elaborat amb 100% macabeu. Mentre esperem l'oportunitat de tastar-lo, us facilitem la descripció que ens ha proporcionat Alta Alella: "és la màxima expressió de la varietat: vibrant, elèctrica, fresca, original, versàtil i alegre. És remarcable la seva increïble delicadesa i suavitat en boca, quelcom que només s’aconsegueix amb raïm de maduresa excel·lent".   Llegir més



Dilluns, 23.4.2018 09:15h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (6)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Avui us mostrem el maridatge de Marga Giménez, que proposa el Marfil Molt Dolç (Alella Vinícola) per acompanyar una coca de llardons amb gelat d'avellana. Llegir més



Dilluns, 23.4.2018 09:00h

Surt a la venda l'AA Mirgin Opus, el segon cava de paratge qualificat d'Alta Alella

Segons ha informat Alta Alella, aquest producte és la suma "del raïm ecològic del Paratge Qualificat Vallcirera i el resultat d’una feina de molts anys per aconseguir cava d’alta qualitat, amb personalitat pròpia i lligat al nostre territori". És el segon cava de paratge qualificat que Alta Alella porta al mercat.  Llegir més



Divendres, 20.4.2018 09:15h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (5)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Avui és us mostrem el maridatge de Dani Garcia, que proposa el So de Masia Can Roda Sauló per acompanyar uns pernilets de pollastre de tardor. Llegir més



Divendres, 20.4.2018 09:00h

La gamma Parvus d'Alta Alella canvia d'imatge

Acaba de sortir al mercat la nova presentació de la gama Parvus, amb la voluntat d’unificar el disseny de les famílies de producte i integrar-les més a la imatge corporativa del celler. Expliquen els seus resposnsables que "representant en disseny una aquarel·la del logo d’Alta Alella, aquests vins són l’expressió més pura del celler i ideals pels mesos de primavera i estiu per la seva frescor i notes salines".  Els vins de la gamma PARVUS -adjectiu llatí que es pot aplicar al valor de la infantesa- s’elaboren a partir de les vinyes més joves de la finca. Llegir més



Dijous, 19.4.2018 10:30h

Un sommelier, un vi DO Alella, un plat (4)

Aprofitant la publicació de l'entrevista amb la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Anna Vicens, el darrer número de la revista Papers de vi publica una sala de mostres de sommeliers (col·laboradors de la revista i socis de l'ACS) on cadascun d'ells proposa un vi de la DO Alella i un plat per acompanyar-lo i en justifica el maridatge.  Avui és us mostrem el maridatge d'Aleix Garcia, sommelier del restaurant Vinòmics (La Garriga), que proposa l'Orígens Blanc) per acompanyar una amanida d'espinacs amb formatge, pera i nous. Llegir més




giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya