Papers de vi

Actualitat

Divendres, 22.12.2017 11:30h

El Semi comença a arribar a les botigues

El Semi, el 6è vi de la col·lecció de Papers de vi, elaborat per Raventós d'Alella i amb la característica de ser l'únic vi semi dolç de la DO Alella, arribarà avui a les botigues de vins d'Alella. En els propers dies, a poc a poc, anirà estant disponible a tots els punts de venda habituals del territori DO Alella.    Llegir més



Dijous, 21.12.2017 09:30h

Ja heu triat els vins que prendreu aquestes festes?

Ens permetem tornar a compartir amb vosaltres l'especial Vinografia dels Alella que vam publicar ara fa poc més d'un any. Una mena de catàleg amb tots els vins de la DO Alella per poder triar i remenar. Aquestes festes... vi d'Alella! Podeu descarregar-lo fent clic aquí.  Llegir més



Dimecres, 20.12.2017 17:45h

El Vallès Oriental és Dieta Mediterrània

La Diputació de Barcelona i la Fundació Dieta Mediterrània organitzen la jornada Què pot fer pels teus productes la Dieta Mediterrània? dirigida a les empreses de la Xarxa de Productes de la Terra   Els aliments que representen la Xarxa de Productes de la Terra forment part de la Dieta Mediterrània, ja que estan integrats en la seva piràmide d’aliments i formen part una alimentació sana i equilibrada, com és la prestigiada Dieta Mediterrània. La Diputació de Barcelona i la Fundació Dieta Mediterrània volen deixar constància d’aquest reconeixement i per aquest motiu, estan organitzant una sèrie de jornades amb els empresaris de la Xarxa de Productes de la Terra, amb la finalitat d’informar dels beneficis que els seus aliments aporten a la salut. Llegir més



Dimecres, 20.12.2017 17:30h

La tercera anyada del Bouquet d'A Plaer Escumós inaugura una col·lecció de plaques de cava

El Plaer Escumós de Bouquet d’Alella arriba a la seva tercera anyada i s’acompanya d’una novetat. Aquesta nova anyada inaugura una col·lecció exclusiva de plaques dissenyades especialment per a Bouquet d’Alella. Són plaques amb il·lustracions personalitzades, relacionades amb el vi i la ciutat de Barcelona.  Per realitzar el disseny de la col·lecció, Bouquet d’Alella ha triat l’il·lustrador Sebastià Martí, un professional amb més de 28 anys d’experiència. Martí ha treballat per editorials, estudis de disseny i agències de publicitat. Llegir més



Dimarts, 19.12.2017 10:15h

Can Roda organitza un concert de cap d'any

El celler de Santa Maria de Martorelles acull un exclusiu concert de música clàssica amb gastronomia el 30 de desembre.  Can Roda organitza un concert de música clàssica dirigit per Josep Maria Sauret per rebre l’Any Nou. La singular casa senyorial del 1864 que presideix la finca del celler de Santa Maria de Martorelles acollirà una nit molt especial en què gastronomia i música aniran de la mà, i a ritme d’orquestra. Al llarg del concert se serviran degustacions de cuina amb els seus vins. Llegir més



Dilluns, 18.12.2017 12:30h

Un nou llibre de Lluís Tolosa, premiat als Gourmand Awards

El llibre Marketing del Enoturismo, obra del sociòleg Lluís Tolosa, col·laborador d'aquesta revista, ha estat el guanyador de l'estat espanyol de la categoria de llibres per a professionals del vi dels Gourmand Awards. Així, Marketing del Enoturismo competirà a la final "Best in the world" contra els guanyadors d'altres països. Els resultats es faran públics en una gal·la que tindrà lloc a la ciutat de Yantai, la capital xinesa del vi, el 26 de maig.      Llegir més



Dilluns, 18.12.2017 12:15h

Alta Alella recapta 1005€ per La Marató de TV3

Per quart any consecutiu, els #AmicsAltaAlella (associació sense ànim de lucre formada per treballadors del celler Alta Alella, amics i col·laboradors) van organitzar ahir diumenge un flashmob solidari entre vinyes seguit d’un tast enogastronòmic a benefici de la 26a edició de La Marató TV3, dedicada a les malalties infeccioses. Amb la col·laboració del Complex Esportiu Municipal d'Alella, els assistents van fer una coreografia amb la cançó Com una lluna a l'aigua, de Txarango. Llegir més



Divendres, 15.12.2017 11:00h

Aquest dissabte, Enotast a l'oficina de turisme d'Alella

És un clàssic de cada més i que compta amb cada vegada més participació: l'enotast de l'oficina de turisme d'Alella. En aquesta ocasió, es tastaran vins dels cellers Altrabanda i Quim Batlle amb dolços nadalencs.  Vegeu, fent clic aquí, la notícia que n'ha fet el web de la revista Descobrir.  Llegir més



Etiqueta

Dijous, 14.12.2017 09:45h

Semi, el nou vi de Papers de vi. Un semi dolç elaborat per Raventós d'Alella

Ja no hi ha secrets, avui us ho expliquem tot. El sisè vi de la sèrie de vins de Papers de vi arribar per Nadal i mantenint les premisses que marquen tota la col·lecció: es tracta d'un vi d'edició limitada (300 ampolles numerades), original i que es diferencia de tots els productes que els diferents cellers de la DO Alella tenen al mercat. Com s'explica al text de l'etiqueta (adjunta a la notícia), hem volgut recuperar la tradició dels vins semi, dels Alella "de tota la vida". Llegir més



Dijous, 14.12.2017 09:30h

Vegeu la notícia del TN de TV3 on hi surt Josep Maria Pujol-Busquets parlant del Cava de Paratge Qualificat

El passat dimarts el TN migdia de TV3 va elaborar una notícia que parlava dels nous Caves de Paratge Qualificats. A la peça hi surten imatges d'Alta Alella i de Juvé i Camps. Vegeu la notícia fent clic aquí.  Llegir més



Dimecres, 13.12.2017 12:15h

Alta Alella organitza un nou flashmob entre vinyes a benefici de La Marató

  Per quart any consecutiu, els #AmicsAltaAlella (associació sense ànim de lucre formada per treballadors del celler Alta Alella & amics col·laboradors) conviden tothom a participar al flashmob solidari entre vinyes seguit d’un tast enogastronòmic de proximitat a benefici de la 26a edició de La Marató TV3, dedicada a les malalties infeccioses. El programa d'actes serà el següent:  - A les 11h, obertura de portes - Escalfament amb l’activitat Body Balance i sessió de pràctica del flashmob en companyia dels tècnics solidaris del Complex Esportiu Municipal d'Alella (UesportsAlella). Llegir més



Dimecres, 13.12.2017 12:00h

El sisè vi de papers de vi serà un semi dolç

Ahir us mostràvem mitja ampolla. Avui us la mostrem sencera. El nou vi de Papers de vi, el número 6, es diu Semi i és un semi dolç.  En breu sortirà a la venda i, a poc a poc, us n'anirem donant més informació.    Llegir més



Dimarts, 12.12.2017 09:45h

El nou vi de Papers de vi... a punt de veure la llum!

Com cada any pels volts de Nadal, Papers de vi treu al mercat un vi DO Alella d'edició limitada numerada. Aviat us donarem tota la informació... De moment, us mostrem mitja ampolla!  Llegir més



Dilluns, 11.12.2017 11:15h

Alta Alella organitza un taller de postres de Nadal amb vins dolços

El passat dimecres dia 6 va tenir lloc al centre d'enoturisme d'Alta Alella un taller de postres nadalencs a càrrec de Quatrepams. Quatre equips, amb noms tan originals com “El lado oscuro”, “Los Vengadores”, “Las Magníficas” y “los Gourmets” van elaborar tres postres amb tècniques de pastisseria diverses (flocs de xocolata blanca i coco, pastisset de neu i ametlles i cheesecake amb esfera de fruits vermells) que després van poder degustar maridats amb vins d'Alta Alella. Llegir més



Divendres, 8.12.2017 08:30h

Tastos magistrals de la Festa de la Verema (i III): Arnau Marco

Compartim el tercer dels articles d'aquesta sèrie, amb el sommelier Arnau Marco com a protagonista. Podeu llegir-lo obrint l'arxiu adjunt.  Llegir més



Dijous, 7.12.2017 08:30h

Tastos magistrals de la Festa de la Verema (II): Ferran Centelles

Avui compartim el segon dels articles dedicats als tastos magistrals de la Verema d'Alella que hem publicat a Papers de vi. Podeu llegir-lo obrint l'arxiu adjunt.  Llegir més



Dimecres, 6.12.2017 08:30h

Tasts magistrals de la Festa de la Verema (I): Anna Vicens

Iniciem amb aquest article una sèrie de tres que mostraran les cròniques que Montse Serra ha escrit sobre els tastos magistrals de la Festa de la Verema d'Alella. El primer d'aquests és el que va fer la sommelier Anna Vicens. Podeu llegir-lo obrint l'arxiu adjunt.  Llegir més



Dilluns, 4.12.2017 18:15h

La revista Alella publica un reportatge sobre Alella Vinícola

La revista Alella, la nostra revista germana (bé, potser n'hauríem de dir mare) ha començat a publicar una sèrie d'articles que es diu "La DO Alella avui". El primer article va dedicat a Alella Vinícola i en repassa la història, l'oferta i els protagonistes. Podeu llegir-lo fent clic aquí.    Llegir més



Dilluns, 4.12.2017 13:00h

Alta Alella organitza un taller de vins i postres de Nadal

Davant la proximitat de les Festes, Alta Alella ha preparat un taller per començar a viure les sensacions del Nadal i, alhora, aprendre a fer delicioses postres nadalenques. L'activitat la dirigirà l'equip d'Alta Alella amb els responsables de Quatrepams · cuina itinerant.  I proposen un taller de postres per rebre el Nadal i l'any nou d'una manera molt dolça: fent tres receptes diferents en les que es treballaran elaboracions de pastisseria amb tècniques variades i molt senzilles de realitzar a casa: flocs de xocolata blanca i coco, pastisset de neu i ametlles i cheesecake amb esfera de fruits vermells. Llegir més



Divendres, 1.12.2017 08:30h

Fantàstic tast de vins a la Nit de la Pansa Blanca

Ahir dia 30 va tenir lloc la quarta edició de la Nit de la Pansa Blanca, a Can Manyé (Alella). L'acte formava part del programa del Vi+, que es va celebrar durant el mes d'octubre, però l'actualitat política del moment, amb el 155 acabat d'aplicar per part de l'Estat, va motivar un ajornament del mateix. L'activitat original preveia també un sopar i la projecció d'una película però, finalment, ahir es va celebrar únicament el tast. I quin tast! Joan Gómez Pallarès, reconegut expert en vins, va dirigir una sessió titulada "Mirades creuades sobre la pansa blanca" i que pretenia mostrar la versatilitat d'una varietat molt estesa arreu del mediterrani, però que compta amb diferents noms en funció del territori. Llegir més




<1...23456...20>
giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

publicitat


Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya