Papers de vi

Actualitat

Dijous, 14.6.2018 18:00h

Atenció al programa d'actes de la Diada Enosolidària DO Alella d'aquest dissabte!

16 de juny Durant tot el dia PANSA ROSADA AMB L’ELA Lloc: Celler del Mar Organitza: Celler del Mar Descripció: El 100% de les vendes del dia 16 de juny del vi “Pansa Rosada de Raventòs d’Alella” aniran destinats a la Fundació Miquel Valls Donació: 100% 16 de juny 10.30 h PARLEM DE L’ELA Lloc: Celler Alta Alella • Mirgin Organitza: Enoturisme DO Alella i Celler Alta Alella • Mirgin Descripció:  10.30h Visita al celler  11.15h Copa de Benvinguda  11.30h Xerrada a càrrec de Fundació Miquel Valls i Presentació del Projecte de Pau Torres “Ilusión+” 12h Bar de vins amb vins del projecte ILUSION+ i ALTA ALELLA • MIRGIN, CELLER DE LES AUS amb un preu per copa de 2€ com a donació a la Fundació * Preu: 10€/persona Inscripcions: Centre d’Enoturisme Alta Alella Donació: 50% de l’entrada i 15% de les vendes al Centre d’Enoturisme 16 de juny 11. Llegir més



Dijous, 14.6.2018 17:45h

Demà divendres, degustació de vins de Raventós d'Alella al Rebost dels Sentits a benefici de l'ELA

15 de juny 19.00 h DEGUSTACIÓ DE VINS RAVENTÓS D'ALELLA Lloc: El Rebost dels Sentits Organitza: El Rebost dels Sentits Descripció: Degustació gratuïta dels vins de Raventós d’Alella Preu: gratuït Inscripcions: El Rebost dels Sentits Donació: De cada ampolla de Raventòs d’Alella venuda 1€ anirà destinat a la Fundació Miquel Valls Llegir més



Dimecres, 13.6.2018 18:30h

Recordeu que, aquests dies, se succeeixen les activitats per recaptar diners per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica

Iniciativa del Consorci d'Enoturisme de la DO Alella, fins el dia 17 de juny se suceeiexen les activitats de la Diada Enosolidària DO Alella, destinades a recaptar diners per la Fundació Miquel Valls, que lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).  Vegeu el programa d'actes fent clic aquí.  Llegir més



Les ampolles tastades

Dimarts, 12.6.2018 17:30h

Tast de panses blanques d'Oriol Artigas al Garage Bar

Dimecres passat va tenir lloc al Garage Bar Barcelona, el bar de vins dels organitzadors de la fira de vins naturals Vella Terra, un tast de panses blanques del celler Oriol Artigas. El Garage Bar programa un tast cada setmana amb els productors que participen a la fira Vella Terra i la setmana passada va ser el torn d'Oriol Artigas. El tast el va dirigir el mateix Artigas, que va triar 7 vins elaborats amb pansa blanca per a l'ocasió. En acabat, els assistents van poder gaudir d'un sopar acompanyat dels vins del celler de Llinars del Vallès. Llegir més



Enguany es va guanyar espai per a les taules, a l'entorn de la plaça de la vila.

Dilluns, 11.6.2018 13:00h

Gran èxit de la desena edició del Tast Tiana

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la desena edició del Tast Tiana. El tret de sortida el va donar Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols (Olot, dues estrelles Michelin) i, des d'aquell moment, el cap de setmana va esdevenir ben intens i amb un munt d'activitats exitoses succeint-se. La pluja, que havia amenaçat durant tota la setmana d'aigualir el Tast, va respectar la festa, que ha estat un gran èxit de participació. Mentre restem a l'espera de conèixer les dades oficials, sí que podem afirmar que totes tres jornades han gaudit d'una enorme participació de públic. Llegir més



Divendres, 8.6.2018 13:00h

Aquest cap de setmana... desena edició del Tast Tiana!

Aquesta tarda, a les 19, es dóna el tret de sortida a la desena edició del Tast Tiana, amb el pregó que farà la xef del restaurant Les Cols (Olot), Fina Puigdevall. I, en acabat, s'obrirà el tast i tots els assistents podran començar a gaudir de les propostes gastronòmiques dels restaurants locals, així com dels vins dels cellers de la DO Alella.  Vegeu el programa complet del tast fent clic aquí.  Llegir més



Dijous, 7.6.2018 17:15h

Vegeu l'entrevista amb l'alcaldessa de Tiana, Ester Pujol, que hem publicat al darrer número de Papers de vi

El número vigent de Papers de vi, el 52, publica una interessant entrevista amb l'alcaldessa de Tiana, Ester Pujol. Pujol parla del seu interès pel món del vi, dels valors vinícoles i gastronòmics del seu municipi i, com no podia ser d'una altra manera, del Tast Tiana.  Podeu llegir-ne el PDF fent clic aquí.  Llegir més



Dimecres, 6.6.2018 17:00h

La vall de Rials (Alella) definitivament protegida de la pressió immobiliària i lliure per desenvolupar-se com espai agrícola

L'Ajuntament d'Alella ha publicat una notícia al seu web municipal on explica que el litigi de la Vall de Rials ha arribat a la seva fi, amb la desestimació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, del recurs presentat pels advocats de Rials, SA, propietaris de la finca font de la polèmica. El web municipal explica que, després de més de 20 anys de litigis, l’Ajuntament ha guanyat la darrera gran batalla per mantenir la Vall de Rials com a espai no urbanitzable agrícola d’especial protecció. Llegir més



Roser Celdran, en una foto d'arxiu

Dimarts, 5.6.2018 19:00h

S'ha mort Roser Celdran, la Roser del celler Altrabanda

Fa pocs minuts que hem conegut la notícia de la mort de la Roser Celdran, l'esposa de Joan Plans, tots dos molt populars per ser els propietaris del celler Altrabanda. Segons ha explicat Joan Plans a aquesta revista, fa poc més d'un mes, Celdran es va sotmetre a una intervenció quirúrgica que es va complicar de manera inesperada. "Li van detectar un aneurisme cerebral i s'havia d'operar", ha explicat Plans. "Era una intervenció una mica complicada, però havia de ser una cosa ràpida i ningú podia preveure que es complicaria d'aquesta manera. Llegir més



Ana Casanova

Dimarts, 5.6.2018 10:30h

Cuina per als més petits al Tast Tiana amb Ana Casanova

És una de les novetats d'enguany del Tast Tiana; el fitxatge de la montgatina Ana Casanova, responsable del bloc LoveFood, per dirigir els tallers infantils de cuina, que aquest any ensenyaran els més menuts a fer falsos gelats amb magdalenes. El taller es realitzarà en tres torns, a les 17h, a les 18h i a les 19h i està dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, prèvia inscripció a les oficines de l’Ajuntament. Les places són limitades. Diumenge 10 de juny de 2018 Hora: de 17 a 20h Lloc: Can Riera (carrer de Lola Anglada) Inscripcions del 28 de maig al 7 de juny. Llegir més



La Barraca

Dilluns, 4.6.2018 13:00h

Aquest dissabte, jazz i vi solidaris a La Barraca

La Barraca, la terrassa estival del restaurant Els Garrofers (Alella), ja ha obert les seves portes i aquest dissabte fa el seu gest per l'ELA a la Diada Enosolidària DO Alella. A les 19h tindrà lloc un concert de jazz i hi haurà disponible servei de vi DO Alella a copes. El preu de l'entrada és de 5€ i el 100% de la recaptació anirà destinat a la causa de la Diada, que donarà tots els fons recollits a la Fundació Miquel Valls.    Llegir més



Divendres, 1.6.2018 12:30h

El Tast Tiana programa un tast de vins DO Alella dirigit per Eli Vidal

El dissabte dia 9 tindrà lloc un tast de vins DO Alella que dirigirà la sommelier Eli Vidal. L'activitat es farà a Can Riera (carrer de Lola Anglada) a les 18h i té un cist de 8€. Les places són limitades i cal fer inscripció i pagament previ a l'Ajuntament de Tiana o el mateix dia de l'activitat a Can Riera, en cas que quedin places disponibles.    Llegir més



Divendres, 1.6.2018 12:15h

Aquest diumenge, enotast a Argentona

L’Enotast arriba a Argentona per la Diada de la Flor: Tast de vins de la DO Alella conduït per una sommelier i maridat amb un punt de flor. Vins i tapes que es serviran: Bouquet d’A Blanc+ amb tapa de flor de Tête de Moine amb melmelada de préssec i baia gogi AA Parvus Syrah amb tapa de tartaleta de tomàquet amb anxova del cantàbric amb pètals de flor   Més informació a Enotast… Diumenge 3 juny 12:30 - 14h Sala d’Exposicions Casa Gòtica, Carrer Lladó, 4,  Argentona Preu: 7euros Llegir més



Josep Maria Pou, Català de l'any 2016

Dijous, 31.5.2018 17:00h

Josep Maria Pou, proclamat Català de l'any 2017

El passat dimarts 29 de maig va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya la gala de lliurament del premi Català de l'Any, que organitza el diari El Periódico de Catalunya des de l'any 2000. Durant les darreres setmanes, els lectors del Periódico van votar els seus preferits entre els 10 personatges que va proposar el diari i van arribar a la gala amb la condició de finalistes, l'actor Josep Maria Pou, la cantant Maria del Mar Bonet i la científica especialista en canvi climàtic, Manola Brunet. Llegir més



Dijous, 31.5.2018 13:00h

Vols saber-ho tot sobre el Tast Tiana?

Falta una setmana perquè comenci la desena edició del Tast Tiana. Compartim amb vosaltres l'article que hi hem dedicat al darrer número de la revista, en format PDF, perquè pogueu assabentar-vos de totes les novetats del programa d'enguany.  Podeu llegir-lo fent clic aquí.  Llegir més



Dimarts, 29.5.2018 10:45h

El Consorci d'Enoturisme de la DO Alella organitza una jornada solidària per recaptar diners per la recerca de l'ELA

Enoturisme DO Alella ha fet públic el programa de la Diada Enosolidària DO Alella que ha organitzat entre l'1 i el 17 de junys amb els diferents membres de la Ruta del vi DO Alella. Aquest és un projecte que el Consorci inicia aquest any i que pretén tenir continuitat. L'objectiu és recaptar diners per diferents causes i aquest any s'ha decidit que tota la recaptació de les diferents accions que es duran a terme es donarà a la Fundació Miquel Valls, que els destinarà a la recerca de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) així com a oferir recursos i recolzament a les persones i famílies que la pateixen. Llegir més



Dimarts, 29.5.2018 10:45h

Sarriera, el nou vi de finca ecològic de Raventós d'Alella

Després del Tina 9, el Tina 20 i el Santa Maria, el celler Raventós d'Alella acaba de treure al mercat un nou vi de finca 100% pansa blanca: Sarriera. El vi porta el nom del paratge concret de Valldoriolf on es troba la vinya d'on surt el raïm amb què s'ha elaborat aquest vi. A més, aquest és el primer vi amb certificació d'agricultura ecològica que posa a la venda Raventós d'Alella.  Llegir més



Dilluns, 28.5.2018 13:00h

Vegeu l'entrevista amb Josep Cuní que publiquem al darrer número de Papers de vi

La majoria dels continguts del darrer número de Papers de vi estan dedicats a Tiana, amb motiu de la desena edició del Tast Tiana, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de juny. Un dels periodistes més prestigiosos de Catalunya, Josep Cuní, ocupa la portada i les primeres pàgines de la revista. Cuní és nascut a Tiana i fill del peixater del del municipi. Compartim amb vosaltres el PDF de l'entrevista, on parlem amb Cuní sobre el món de la comunicació, sobre gastronomia, sobre vi i sobre Tiana. Llegir més



Dilluns, 28.5.2018 12:45h

Tret de sortida del Tast Tiana, aquest divendres, amb la pel·lícula Deliciosa Martha

Les dates oficials del Tast Tiana, la mostra gastronòmica i del vi de Tiana, són 8, 9 i 10 de juny, però aquest divendres el Tast ja comença a fer bullir l'olla amb una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula Deliciosa Marta. L'assistència a la projecció costa 10€ i inclou una degustació gastronòmica dels restaurants participants al Tast, així com de vins de la DO Alella. Vegeu la imatge adjunta per més informació.  Llegir més



Divendres, 25.5.2018 11:15h

Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols (Olot), pregonera del Tast Tiana

Quan falten un parell de setmanes per sentir el tret de sortida del Tast Tiana, en van transcendint els detalls, com per exemple, que la pregonera d'aquesta desena edició serà la cuinera olotina Fina Puigdevall. Puigdevall regenta el restaurant Les Cols, que ostenta dues estrelles Michelin.  Llegir més




<1...34567...29>
publicitat


giny

publicitat

giny

publicitat

giny

publicitat


publicitat


Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

En paper

publicitat


giny

Entrevista


Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís Carulla



Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya