Concert d’Any Nou a Can Roda

Concert d’Any Nou a Can Roda

Can Roda rep l’Any Nou amb un concert de música clàssica el pròxim 30 de desembre a les 19 h dirigit per Josep Maria Sauret, director artístic amb una llarga i reconeguda trajectòria dins el món musical català.
La singular casa senyorial del 1864 que presideix la finca acollirà una nit molt especial en què gastronomia i música aniran de la mà, i a ritme d’orquestra. Al llarg del concert se servirà un maridatge de cuina d’autor amb els vins Can Roda. Alhora, es presentarà el seu escumós SO de Masia Can Roda Brut Nature, elaborat amb pansa blanca i muscat, per brindar per l’entrada de l’any.
El concert inclourà obres del gran repertori clàssic i obres singulars de tots els temps, especialment escollides per donar el caràcter festiu i emblemàtic a aquesta diada, tot gaudint d’un autèntic concert d’Any Nou. S’interpretaran, entre altres, valsos i polques de Strauss, les danses hongareses de Brahms, la Petita Musica Nocturna de Mozart, música catalana tradicional, i obres del repertori modern i del cinema com Astor Piazzolla o John Williams.
Les entrades són limitades i estan disponibles sota reserva prèvia. Es poden adquirir en línia a enoturismedoalella.com.