Els plats de la ruta de tapes que vam fer amb l'actor Jordi Martínez

Els plats de la ruta de tapes que vam fer amb l'actor Jordi Martínez

Els plats i vins que l'equip de Papers de vi va compartir amb Jordi Martínez
Els plats i vins que l'equip de Papers de vi va compartir amb Jordi Martínez | Òscar Pallarès
El número 50 de Papers de vi, que és gairebé un monogràfic dedicat a Santa Coloma de Gramenet, s'obre amb  un article de Sílvia Culell que relata la ruta de tapes i vins que vam fer amb l'actor Jordi Martínez pel barri del Fondo. Vegeu  les tapes que vam prendre i els vins que les van acompanyar, a suggeriment de la sommelier colomenca Magda Pascual: 

Tempura de seitons, bacallà i gambots (103) amb Marfil Sec (Alella Vinícola)
Salmó marinat amb puré de patata i poma (German’s) amb Raventós d'Alella Pansa Rosada
Bomba amb salsa brava (Platazo) amb Roura Garnatxa Criança
Pastís de formatge amb crema de fruites vermelles (La Cuina de la Loli) amb Mirgin Laietà Rosé (Alta Alella)