Taller de poda a Vallcirera (Alta Alella) i esmorzar de forquilla de Can Cabús

Taller de poda a Vallcirera (Alta Alella) i esmorzar de forquilla de Can Cabús

Un taller de poda formatiu i divertit amb dos membres de l’equip d’Alta Alella: Jaume Bassas i Jordi Pinto, dos apassionats de la vinya i el vi que compartiran els seus coneixements i experiència amb tots els assistents. Durant el taller, es tindrà l’oportunitat de conèixer la importància de la poda i posar-la en pràctica de primera mà a les vinyes de Vallcirera, un dels 12 paratges qualificats i recentment reconeguts per la DO Cava per les seves condicions climàtiques i geològiques que donen lloc a un raïm de qualitat excepcional per un cava d’alta gamma de característiques singulars.

Alhora, per agafar forces, l’activitat anirà acompanyada d’un esmorzar de forquilla de cuina tradicional i de temporada per llepar-se els dits elaborat pel xef Joan Quer del restaurant alellenc Can Cabús. Durant l’esmorzar es tastaran vins i caves d’Alta Alellla.

El taller inclou: sessió formativa, pràctica a la vinya i esmorzar. Places limitades. Reserva d'entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/altaalella. Més informació al 628.624.182 o a enoturisme@altaalella.wine