Bouquet d'Alella programa una nova Sensació Bouquet: Esmorzar de forquilla amb taller de poda

Bouquet d'Alella programa una nova Sensació Bouquet: Esmorzar de forquilla amb taller de poda

El celler alellenc ha programat una nova activitat per al diumenge 11 de febrer dins de la sèrie Sensacions Bouquet, que és com Bouquet d'Alella denomina les seves experiències enoturístiques. Es tracta d'un petit taller de poda, on els assistents entendran la importància d'aquesta activitat bàsica dins del cicle de la vinya i podran posar-se en la pell del viticultor i copsar com és la seva feina. A continuació, el restaurant Slow Food Els Garrofers (Alella) servirà un espectacular esmorzar de forquilla maridat amb els vins de la casa. El menú és el següent: Tassa d'escudella calenta, amanida de verdures d'hivern, coca de bolets ecològics i formatge d'ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antinc fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.
L'activitat tindrà lloc a les 10 del matí i el preu (35€ -nens, 15€-) inclou el taller de poda, l'esmorzar, els vins i una visita guiada a les vinyes i el celler. Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com i al telèfon 626 683 154