La Universitat Autònoma de Barcelona inaugura el nou curs per formar experts en gestió enoturística

La Universitat Autònoma de Barcelona inaugura el nou curs per formar experts en gestió enoturística

En la seva aposta per potenciar el talent en la gestió i promoció enoturística, La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) inaugura, el proper 26 de febrer, el primer curs “Introducció a l’Enoturisme” dirigit tant a alumnes de Grau en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç com a professionals del sector que desitgin en especialitzar-se en aquest àmbit. Per als qui ja treballen en el sector vinícola, el curs suposa una gran oportunitat per ampliar i actualitzar les seves capacitats estratègiques. 
L’objectiu del programa és capacitar a l’alumnat per liderar i gestionar qualsevol organització vinculada a l’enoturisme donant la oportunitat als estudiants a integrar-se en projectes existents o bé com a emprenedors.
En total, en aquesta primera edició, s’han obert 20 places i tindrà una durada de 4 mesos, entre el 26 de febrer i el 28 de juny. El curs compta amb una metodologia teòrica i pràctica en la que els alumnes adquiriran coneixements vitivinícoles i enològics, aprendran a desenvolupar plans estratègics d’enoturime així com a executar estratègies de comunicació i màrqueting per aconseguir un vincle singular amb els clients. El curs es completa amb una oferta de sortides professionals/MasterClass i pràctiques. 
El programa comptarà amb professionals de renom del sector vinícola com Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, creadors de La Guia de Vins de Catalunya, l’escriptor i expert en entourisme, Lluís Tolosa, i la periodista i directora de PCatS Comunicació, Sole G. Insua. 
Un programa pioner, orientat a formar professionals capaços d’aplicar amb eficiència accions comunicatives i incidir en les capacitats d’estratègia i lideratge per gestionar de manera òptima qualsevol entitat enoturística. Un curs que la Universitat Autònoma de Barcelona considera intrínsec en el seu rol educatiu per a un sector creixent a Catalunya i a Espanya.