Papers de vi a La Segona Hora de Rac1

Papers de vi a La Segona Hora de Rac1

| Cedida
El darrer número de Papers de vi porta en portada una foto de l'equip de La Segona Hora, el programa de Rac1 que lidera les audiències de ràdio del país a la franja horària que va de les 13 a les 14 hores. A l'interior de la revista s'hi pot llegir una entrevista amb Quim Morales, Xavier Pérez Esquerdo, Ana Polo i Víctor Ollé, responsables del programa, que van acompanyar-nos en un magnífic dinar fet a la seva mida que va tenir lloc a la Fonda Marina (Montgat) i que vam maridar amb vins de la DO Alella. L'article recull també una crònica del dinar i la posterior visita de l'equip al celler Alella Vinícola (podeu llegir-la fent clic aquí). 
El divendres passat, el dia 6 d'abril, el director i el redactor en cap de Papers de vi, Ramon Ruiz i Òscar Pallarès, van assistir al programa en directe. Morales, Pérez Esquerdo i Polo van fer dues mencions a la nostra revista (podeu escoltar el programa fent clic aquí i anar directament a les mencions a Papers de vi als minunts 10:33 i 30:38) i durant el programa es va dur a terme un concurs a Twitter. El compte de La Segona Hora va compartir la portada de la revista. Entre tots aquells que van fer retuit durant l'emissió es va sortejar un dinar per a dues persones amb vi DO Alella a la Fonda Marina i un lot de vins Marfil d'Alella Vinícola. La piulada va obtenir 676 retuits i la guanyadora va ser Montse VC, d'Olot. 
A més, com és habitual cada divendres, La Segona Hora va rebre un "premi" al millor programa de ràdio. En aquest cas van ser mereixedors del Papers de vi d'or. 
Tot plegat ha estat recollit i publicar als facebook, twitter i instagram del programa.