La Vinya d'en Sabater creix en 2300 ceps

La Vinya d'en Sabater creix en 2300 ceps

Alumnes del curs de Floricultura i Horticultura de la Casa d’Oficis durant la plantació
Alumnes del curs de Floricultura i Horticultura de la Casa d’Oficis durant la plantació | Grameimpuls
Grameimpuls, l'empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet que gestiona la Vinya d'en Sabater, ha ampliat la zona de plantació de la mateixa en 6700 metres quadrats amb 2300 ceps. Per ara, s'ha plantat el peu i l'any que ve s'empeltaran els ceps: 1200 de pansa blanca, 600 de picapoll blanc i 500 de picapoll negre. El procés de plantació ha durat unes dues setmanes i ha anat a càrrec dels/les alumnes del curs de Floricultura i Horticultura de la Casa d’Oficis del Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls. Aquesta és la segona plantació que s’hi ha realitzat. La primera va tenir lloc a la primavera de 2015. Aleshores, s’hi van plantar 1.600 ceps de quatre varietats: garnatxa negra, mataró, pansa blanca i picapoll blanc. 
Aquesta ampliació no canvia la finalitat de la Vinya d’en Sabater, un projecte experimental vinculat amb l’Escola de Restauració de Santa Coloma i el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB).