Badalona ofereix nous productes enoturístics

Badalona ofereix nous productes enoturístics

Dolors Sabaté i Andreu Francisco, després de la presentació.
Dolors Sabaté i Andreu Francisco, després de la presentació.
Aquesta setmana s’han presentat a Badalona tres nous productes enoturístics DO Alella de Badalona destinats al turisme individual, interior i internacional. Dos dels productes són per poder gaudir durant una jornada de la natura, la cultura i el vi, i una tercera oferta per un cap de setmana sencer. Amb aquesta iniciativa, un producte turístic de Badalona tindrà presència per primer cop en els canals de comercialització internacionals. 
La primera de les ofertes és el paquet Badalona, els orígens: cultura, natura i vi, destinat a totes aquelles persones interessades en la història de la ciutat, la cultura, l’enoturisme, les vinyes i la gastronomia local. Les activitats es poden fer a peu, amb transport públic i vehicle propi durant una jornada.
També es pot gaudir del mar, la història, la gastronomia local, l’enoturisme i el shopping amb Badalona la mar de vi una segona oferta turística que inclou una passejada urbana. 
Però si el que es vol és passar un cap de setmana complert, pernoctació inclosa, Badalona comparteix una ruta per Alella, Teià i Tiana, un altre producte per gaudir de l’entorn, del vi i, entre moltes altres coses, de la gastronomia de la zona sota el nom DO Alella a cavall de la història i el vi.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; del segon tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; del president del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i del gerent de Viemocions, Xavier Andreu. Durant la presentació, l’alcaldessa Dolors Sabater va destacar la importància de recuperar l’enologia i la cultura del vi com elements característics de l’economia badalonina. “És habitual que es projecti Badalona com una ciutat industrial i per això és imprescindible potenciar iniciatives com la que avui presentem, que promociona l’agricultura en la nostra zona”.