S'ha mort Roser Celdran, la Roser del celler Altrabanda

S'ha mort Roser Celdran, la Roser del celler Altrabanda

Roser Celdran, en una foto d'arxiu
Roser Celdran, en una foto d'arxiu | Òscar Pallarès
Fa pocs minuts que hem conegut la notícia de la mort de la Roser Celdran, l'esposa de Joan Plans, tots dos molt populars per ser els propietaris del celler Altrabanda. Segons ha explicat Joan Plans a aquesta revista, fa poc més d'un mes, Celdran es va sotmetre a una intervenció quirúrgica que es va complicar de manera inesperada. "Li van detectar un aneurisme cerebral i s'havia d'operar", ha explicat Plans. "Era una intervenció una mica complicada, però havia de ser una cosa ràpida i ningú podia preveure que es complicaria d'aquesta manera. Han estat unes setmanes molt dures i, finalment, avui ens ha deixat". 
Demà dimecres, de 9 a 15h, les seves despulles seran al tanatori de Mollet del Vallès. A les 16h, es farà una missa en la seva memòria a l'església de Martorelles. 
L'equip de Papers de vi, així com tota la petita família de la DO Alella que ens l'estimàvem, ens trobem consternats i expressem el nostre condol a en Joan i l'Alba, la seva filla, així com a la resta de la família i els amics.