Presenten ViBop Edicions amb la participació de Josep Roca

Presenten ViBop Edicions amb la participació de Josep Roca

Josep "Pitu" Roca durant una de les seves intervencions, sota  l'atenta mirada de Montserrat Serra
Josep "Pitu" Roca durant una de les seves intervencions, sota l'atenta mirada de Montserrat Serra | Òscar Pallarès
Dimecres 29 de juny va tenir lloc al centre d'art Can Manyé, a Alella, la presentació en societat de ViBop Edicions, el projecte editorial de la periodista vinícola i cultural Montserrat Serra, que ha irromput al mercat amb dues publicacions, "Josep Roca a l'avantguarda del vi" i "Les Olors en la Literatura". El primer dels llibres recull dos tastos de vi molt especials que va dirigir el sommelier Josep Roca (Set vins sentits, celebrat als jardins de Cap Roig, i La festa de les persones del vi, que va tenir lloc al Mas Marroc -Vilablareix- el dia que Roca va presentar el seu llibre "Rere les vinyes". L'altra publicació és una tria a càrrec de l'escriptor Vicenç Pagès Jordà de textos literaris que fan referència a les olors. 
La presentació del nou segell editorial, que va aplegar un centenar de persones, va ser inclosa en el programa d'actes de celebració del desè aniversari de Can Manyé i va comptar amb la presència dels dos protagonistes. L'actor i doblador Mark Ullod va posar la seva espectacular veu en la lectura de diversos passatges de tots dos llibres i els diferents elaboradors de la DO Alella també van ser presents a l'acte oferint els seus vins al públic. Vins que també va tastar i comentar el prestigiós sommelier. 
Al proper número de Papers de vi podreu llegir una extensa crònica de l'acte, així com les notes de tast que Roca va exposar de cadascun dels vins que va tastar durant l'acte.