Consulteu el programa de la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Consulteu el programa de la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Programació de la 31a Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans

Divendres 17 d’agost

A les 8 del vespre, al recinte de la Mostra, inauguració de la 30a Mostra Gastronòmica. L’acte estarà presidit per l’Alcaldessa de Cabrils, Lina Morales i comptarà amb l’assistència de la regidora de Turisme i Promoció econòmica, Isabel Tamboleo, la Directora de la Mostra, Geno Estrada, i altres autoritats locals i comarcals.

Dissabte 18 d’agost

A partir de les 8 del vespre, a l’estand de l’Ajuntament de Cabrils, presentació del llibre “Sols compto les hores lluminoses. Els rellotges de sol de Cabrils” a càrrec del Museu de Cabrils.

Diumenge 19 d’agost

De 10 del matí a 2 del migdia, a la Sala “La Concòrdia”, XIII Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils. Es vendrà cava amb la placa commemorativa de la Mostra 2018.

Dilluns 20 d’agost

De 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de dotze de la nit a l’Escola L’Olivera.

Horari i lloc de celebració

La Mostra se celebra a l’escola L’Olivera (Av. de les Escoles, 20) del 17 al 20 d’agost, i l’horari d’obertura és el següent:

  • Divendres 17 d’agost: de 20 a 23.30 h
  • Dissabte 18 d’agost: de 19.30 h a 23.30 h
  • Diumenge 19 d’agost: de 19.30 a 23.30 h
  • Dilluns 20 d’agost: de 19.30 a 23.30 h

Amenització musical i ball

Durant la Mostra, els assistents podran gaudir de jazz en viu amb el grup Blue Gin, que amenitzarà els vespres i nits al recinte de la Mostra.

Des de fa 5 anys, la música ocupa un espai destacat en la Mostra Gastronòmica i l’organització està convençuda que poder gaudir de la gastronomia a ritme de jazz serà un gran èxit.

Copa commemorativa

Per celebrar la trentena Mostra, s’ha dissenyat una copa especial commemorativa del 31è aniversari de la Mostra Gastronòmica que tothom qui ho desitgi podrà adquirir al mateix recinte del a Mostra.

Venda anticipada de tiquets

Com a novetat, enguany, es podran adquirir els tiquets per Internet, a través de la plataforma online tiquets.cabrils.cat a partir d’una setmana abans de la celebració de la Mostra.

Per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant La Mostra, aquests es poden comprar de manera anticipada, durant els dies previs a l’inici de la celebració, a la guixeta instal·lada davant del Centre Cívic “la Fàbrica”, en els següents horaris:

  • Dimarts 14 i dimecres 15 d’agost, de 6 de la tarda a 9 del vespre.
  • Dijous 16, de 10 del matí a 2 del migdia, i de 6 de la tarda a 9 del vespre.
  • Divendres 17 d’agost, de 10 del matí a 2 del migdia.

La Mostra solidària

Com ja és habitual, el 0,7 % de la venda de cada tiquet de tast i beguda es destinarà a Proactiva Open Arms.

La Mostra sostenible

Els plats, gots, coberts i tovallons són biodegradables. Entre tots, fem la Mostra més sostenible!

Mobilitat: trenet gratuït

Per facilitar els desplaçaments, un any més es posarà a disposició dels visitants un trenet gratuït per poder anar còmodament a la Mostra sense haver de patir per l’aparcament. El recorregut del trenet és l’habitual de l’autobús C12, comprès entre Can Batalló – CAP Cabrils i la rotonda de la zona escolar. L’horari del trenet serà de 7 de la tarda a 3 de la matinada. Els tiquets (un de pujada i un de baixada) es podran adquirir al mateix estand de venda de tiquets de La Fàbrica o a qualsevol dels altres punts d’informació i que serviran per fer ús del trenet.