Els tasts de Papers de vi (9)

Els tasts de Papers de vi (9)

El número 17 de Papers de vi (estiu 2012) va publicar un dels tasts més originals que mai hem fet: un de patates xips! Original... i sorprenent! El reportatge de la revista tenia les patates fregides com a protagonista: vam visitar, amb David Roman, les fàbriques de patates del territori (Torres, Alfonso Torres, Coromines) i vam decidir complementar-lo amb un tast seriós de xips. La trobada va tenir lloc al restaurant Cuinalella. Vam seure al voltant de la taula amb els sommeliers Carlos Puñet i Montse Velasco (La Cuina del Guinardó) i amb l'expert en tast Ricard Salgado. Vam tastar un total de 9 productes diferents, alguns de totalment artesanals i d'altres de molt més industrials. Vam sistematitzar un mètode de tast i ens vam sorprendre de descobrir com de diferents són les diferents patates xips que podem trobar al mercat. Si us agraden les patates... no deixeu de llegir l'arxiu adjunt!.