Aquesta tarda arrenca la Festa de la Verema d'Alella amb el pregó d'Ada Parellada

Aquesta tarda arrenca la Festa de la Verema d'Alella amb el pregó d'Ada Parellada

Malgrat ja fa un parell de dies que hi ha activitats complementàries en marxa, avui arrenca oficialment la 44a Festa de la Verema d'Alella amb el tradicional acte d'inauguració i el pregó de la cuinera Ada Parellada, responsable del restaurant Semproniana. Parellada és filla de la Fonda Europa, de Granollers, on va néixer l'any 1967. La cuina, les aromes i els plats l'han envoltat des del dia que va treure el nas a aquest món. Potser perquè ho ha vist de sempre, ha fet de la cuina el seu ofici al restaurant Semproniana, on desenvolupa la seva activitat -des de l'any 1993. Li agrada menjar, beure, riure, cuinar i escriure... Entre plat i plat, des de 2004, ha publicat una vintena de llibres.

Vegeu el programa complet d'actes i tota la informació necessaria al web oficial de la Festa de la Verema