Enllestit el gruix de la Festa de la Verema d'Alella, ara arriben els tasts amb personalitat

Enllestit el gruix de la Festa de la Verema d'Alella, ara arriben els tasts amb personalitat

Françoise Chartier
Françoise Chartier | Arxiu
No hi ha any que no plogui per la Verema. El divendres a la nit, amb l'Hort de la Rectoria ple a vessar d'un públic eminentment alellenc amb copes a la mà i somriures als llavis, va caure un xàfec d'aquells que no s'obliden. La gent va aguantar el tipus com va poder i va buscar refugi sota les carpes de la mostra gastronòmica o la porxada del mercat. 
Els actes de dissabte i diumenge van succeir-se sense incidències i ara queda el torn per als tasts amb personalitat, els que abans es deien tasts magistrals i que tindran lloc dimecres, dijous i divendres a les 20h a Can Lleonart. 
La sessió de dimecres porta per nom "Els que de la pansa blanca en diuen xarel·lo" i serà conduida pel cuiner Isma Prados i el genial sommelier François Chartier, el pare de la sumilleria mol·lecular, una de les primeres persones en aplicar els coneixements de ciència en "l'art" de combinar vins i aliments. El tast de dijous el dirigirà la sommelier de referència de la DO Empordà, la Laura Masramon, i versarà sobre els formatges i els vins catalans. La sessió de divendres anirà a càrrer de la periodista i escriptora vinícola Alicia Estrada i porta per títol "Tasteràpia". Estrada mirarà de maridar vins i emocions.