Aquest vespre, vins i formatges catalans, amb Laura Masramon, a Alella

Aquest vespre, vins i formatges catalans, amb Laura Masramon, a Alella

Laura Masramon
Laura Masramon
Tant els vins com els formatges catalans estan vivint un moment pletòric, molt creatiu i innovador, que paga molt la pena de conèixer en profunditat. El tast d'aquest vespre, que tindrà lloc a Can Lleonart de la mà de la sommelier de referència de la DO Empordà, Laura Masramon, descobrirà als assistents una significativa mostra dels nous vins i dels nous formatges que s'elaboren a Catalunya. Sovint són microproduccions i, per aquest motiu, a vegades difícils de trobar en el mercat. Masramon proposarà maridatges d'afinitat i de contrast, així com de conveniència. I és que el concepte de maridatge és molt ampli, i com la vida, hi ha algunes parelles perfectes i d'altres que senzillament funcionen, acompanyen i es respecten mútuament. Per aquesta raó, el tast porta per títol: Vins i formatges catalans, la bogeria de l'amor vs la parella de conveniència