Aquest dissabte, tercera edició de la Nit de tapes del Mercat de Montgat

Aquest any es preveu una assistència superior a la del 2018, amb més de 8.000 visitants

Aquest dissabte, tercera edició de la Nit de tapes del Mercat de Montgat
Aquest dissabte, tercera edició de la Nit de tapes del Mercat de Montgat

El 28 de setembre, i donant el tret de sortida al programa del Vi+,  se celebrarà la 3a edició de la Nit de tapes al Mercat de Montgat. Compta amb l'organització de l'Ajuntament de Montgat i la col·laboració d'Enoturisme DO Allela i la Diputació de Barcelona. Una festa on els assistents podran degustar tota mena de tapes elaborades pels diferents establiments del Mercat de Montgat.

Un dels objectius del Mercat de Montgat és obsequiar al poble amb una nit plena de gastronomia, diversió, música, però sobretot de bon menjar i bon vi. A partir de les 8 del vespre tots els assistents podran gaudir de les diferents propostes gastronòmiques, i alhora gaudiran d’activitats i música en directe. Per amenitzar la vetllada, hi haurà activitats pels més petits, pinta-cares, tallers d'estampació, així com l'actuació dels tabalers de la Colla de Montgat.

Per facilitar la mobilitat i l'estada dels assistents, a partir de les 8 del vespre, i fins a les 24 h, l'aparcament serà gratuït. L'entrada a la Nit de tapes a El Mercat de Montgat és totalment gratuïta per a tots els públics i es mantenen els preus de l’any passat: 2,5€ la tapa, 2€ vi i 1,5€ begudes.

 

Programa d'actes