Care Santos, protagonista de les ‘Sensacions’ de Bouquet d’Alella per aquesta primavera

Un esmorzar entre vinyes amb literatura banyada de xocolata i amb una convidada d’excepció, un tast vertical i el ja tradicional pícnic entre vinyes són les propostes d'aquest celler de cara a finals d'abril

El binomi vi i literatura sempre és un èxit, i en aquest cas s’hi afegeix la xocolata. Eldiumenge 27 d’abril a partir de les 10 del matí, Bouquet d’Alella i l’escriptora de Mataró Care Santos (1970) inauguren la nova temporada d’activitats a la bodega. L’autora de ‘Desig de xocolata’ (Planeta), guanyadora del Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes 2014, compartirà un ‘Esmorzar entre vinyes‘ on no hi faltarà la xocolata.
Durant la tertúlia, Care Santos explicarà la història de la seva novel.la, que traspassa quatre segles, des del XVIII al XXI, i que vehicula a través d’una xocolatera de porcellana blanca. A més, donarà a conèixer la història de la xocolata a Barcelona, que al segle XVIII ja era una de les capitals de referència d’aquest producte. «Em venia de gust parlar de com va arribar la xocolata a Barcelona, una menja aristocràtica i després burgesa, de com va viure el seu moment artesanal i del pas a la industrialització del procés», explica l’autora per a qui «la xocolata evoca coses bones i ens acompanya en molts moments de la nostra vida. Ja m'ho va dir un xocolater, que de cada deu persones, a nou els encanta la xocolata i la desena menteix.»
El 25 de maig, a les 12h, Bouquet d’Alella proposa un ‘Tast vertical entre vinyes’del seu vi Bouquet d’A Blanc, amb aperitiu inclòs. El tast estarà dirigit pel copropietari i enòleg del celler, Toni Cerdà, qui ajudarà a descobrir les diferències entre els vins de les anyades  2011, 2012 i 2013. Després del tast es farà una visita al celler.
I tothom qui ho vulgui podrà tornar a gaudir del ‘Pícnic entre vinyes’ en un espai natural magnífic, amb impressionant vistes al mar. Una cistella per a dues persones amb vi Bouquet d’A Blanc i plena de productes locals, per gaudir d’un dia especial entre les vinyes de Can Boquet.

Font: Nota de premsa de Bouquet d'Alella