L’INCAVI lliura 2580 euros a l’ONG Proactiva Open Arms

Els diners són resultat de la campanya solidària que es va dur a terme durant la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Salvador Puig, Director General de l'INCAVI, fa el lliurament dels diners a una integrant de Proactiva Open Arms
Salvador Puig, Director General de l'INCAVI, fa el lliurament dels diners a una integrant de Proactiva Open Arms

En cada edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i PRODECA, destinen els diners resultants de la venda de productes promocionals, com barrets i plaques de cava, a una organització solidària.

En la passada edició de la Mostra de Vins i Caves es van recollir 2.580 euros i avui, dimarts 26 de febrer, el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, ha lliurat aquests diners a representants de Proactiva Open Arms. Segons el director general de l’INCAVI “la tasca que desenvolupa aquesta organització és encomiable i, tenint en compte l’actual situació al Mediterrani, amb milers de persones que fugen de guerres i conflicte, vam creure oportú recollir els diners per lliurar a Proactiva Open Arms”.

Creada l’octubre de 2015, Proactiva Open Arms operen al mar Mediterrani amb la missió de rescatar aquelles persones que volen arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Han estat reconeguts amb diferents premis, com el premi Ciutadà Europeu l’any 2016 i Òscar Camps, el seu fundador, ha estat premiat com a Català de l’Any.